Wie

BART VAN PINXTEREN

BART VAN PINXTEREN

Webmaster / redacteur

HANS PEUCKER

HANS PEUCKER

Redacteur
HANS PEUCKER

Redacteur

Waarom

Op 1 februari 2012 ging eHuisartsenKompas ‘live’. Het kompas wil het gebruik van eHealth door huisartsen een impuls geven en is ontstaan vanuit een gezamenlijk initiatief van de Nederlandse Vereniging voor eHealth (NVEH) en een enthousiaste huisarts. eHuisartsenKompas biedt huisartsen een digitaal platform, dat volledig onafhankelijk is en geen financiële ondersteuning kent.

Nodig?

U vraagt zich misschien af of er wel behoefte is aan wéér een website. De Nederlandse huisarts loopt internationaal toch juist voorop als het gaat om automatisering? Toch valt er, bijvoorbeeld op het gebied van digitale communicatie met de patiënt, nog veel te winnen. Het is dan ook goed dat beroepsorganisaties als de KNMG, de LHV en het NHG inmiddels een stimulerende rol spelen bij de implementatie van eHealth. eHuisartsenKompas wil hieraan graag een bijdrage leveren.

Uitnodiging

eHuisartsenKompas vormt een open vraagbaak waar huisartsen, patiënten en eHealth-deskundigen bijeen komen en elkaar inspireren. Het kompas helpt huisartsen om zelf te bepalen welke vorm van eHealth zij willen toepassen in hun praktijk. U bent van harte uitgenodigd om mee te doen!