Download

Portfolio Details

Een afspraak bij de arts op de polikliniek is voor veel patiënten een belangrijke gebeurtenis, die vaak als erg stressvol ervaren wordt. De ‘Hospitality App’, een app voor de mobiele telefoon, helpt!

Hospitality App is ontwikkeld om de oudere patiënt daadwerkelijk te ontzorgen. U wordt als u dat wilt, volledig ondersteund in de route van huis naar het ziekenhuis, in het ziekenhuis (of andere zorginstelling) -en weer terug. Via de app kunt u gemakkelijk een taxi regelen, een ‘Hospitality Host’ oproepen om u te begeleiden naar en tijdens uw afspraak en ziet u een overzicht van al uw afspraken. Zo hoeft u nooit meer zelf naar de weg te zoeken in een ziekenhuis!

Als u van de taxiservice in Hospitality App gebruik maakt, bent u altijd op tijd. De app ‘schakelt’ met uw afspraakagenda in het ziekenhuis zodat de taxi u altijd op tijd komt ophalen, óók als de afspraak verandert! Dat scheelt voor veel patiënten een hoop zorg. U kunt er ook voor kiezen om alleen gebruik te maken van de gratis Hospitality Host service in het ziekenhuis.

De app is geheel gratis beschikbaar voor alle patiënten en geïnteresseerde zorginstellingen in Nederland. Vanaf 19 februari 2014 is de app als eerste beschikbaar voor patiënten van de polikliniek GIOCA (Gastro-Intestinaal Oncologisch Centrum Amsterdam) van het AMC te Amsterdam.

Bron: website Hospitality App

You may also like

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter message.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.