• 23-mrt-2014
  • Categories
  • Tags
  • Client
    CGM
  • Kosten
    ?
Download

Portfolio Details

MIRA, op de markt sinds 2006 als opvolger van Arcos van Euroned, is een modern en gestructureerd pakket. Het is ontwikkeld tot een eigentijds, fraai ogend, webgebaseerd HIS door Ascon, de beheerder van de knowhow van EuroNed. Het bedrijf Ascon is sinds enige jaren overgenomen door CompuGroup Medical, een gerenommeerd beursgenoteerd Duits bedrijf. Om die reden gaat Ascon voortaan verder als CompuGroup Medical Nederland.

Gebruikers kunnen moeiteloos overschakelen, van patiënt naar medicatieverwerking, naar COV (controle op verzekeringsrecht), naar het schrijven van een brief of het verwerken van post en elektronische berichten. Alles is onder handbereik.

Er zijn snelle, overzichtelijke en aanpasbare overzichten te maken over tal van topics die in een moderne huisartsenpraktijk van belang zijn. Door de gestructureerde opbouw is een snelle aanpassing mogelijk als er vanwege een specifieke situatie andere eisen aan het pakket worden gesteld.

Categorale zorg en zorg door andere hulpverleners in de praktijk zijn geïntegreerd in MIRA. Het pakket beantwoordt aan alle GBZ-eisen (Goed Beheerd Zorgsysteem). Het communiceert moeiteloos met locaties en werkers in de gezondheidszorg of dat nu de Huisartsenpost of het ziekenhuis betreft.

De conversie van Arcos naar MIRA is uitstekend verlopen, maar ook op gebied van de andere pakketten is ruime ervaring opgedaan met het overzetten van de gegevens. MIRA is een goede en toekomstbestendige keus voor de moderne praktijkvoering.

Bron: SynthesHIS

You may also like

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter message.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.